قوری چینی ظرفی است، لوله دار که برای دم کردن چای و دیگر نوشیدنی های گیاهی به کار می رود. معمولاً قوری های چینی یک در اصلی دارند که از بالا باز شده و از طریق این در، چای خشک یا چای کیسه ای و آب جوش به قوری افزوده می شود. علاوه بر این در کنار قوری های چینی دسته ای برای جا به جا کردن آن تعبیه شده و یک لوله برای ریختن چای در قسمت جلوی قوری وجود دارد. بعضی از قوری های چینی دارای یک سوراخ کوچک برای تنظیم فشار هوا و خروج بخار در قسمت فوقانی خود می باشند. قوری های ست سرویس چایی خوری معمولاً دارای گنجایش و ظرفیت 1100 سی سی می باشند، البته در هر سرویس ممکن است گنجایش قوری چایی خوری آن متفاوت باشد.